Nieuws

De interkerkelijke vrouwengroep Hippo viert op dinsdag 18 december 2018 kerstfeest. Hierbij zijn zowel vrouwen als mannen welkom.

Wieringer Ontmoetingsdiner

In september ging het tweede seizoen van het Wieringer Ontmoetingsdiner van start. De twintig gasten genoten van een heerlijke soep vooraf, gevolgd door een jachtschotel, peertjes en aardappelpuree als hoofdgerecht en yoghurt met vruchten en honing als dessert. Er werd afgesloten met koffie en thee. Op vrijdag 14 december staat het volgende ontmoetingsdiner klaar. Het diner zal in kerstsfeer zijn en er wordt ook voor een muzikaal ‘tussendoortje’ gezorgd. Wie wil deelnemen aan het diner, kan zich aanmelden vanaf maandag 26 november. Dit kan uitsluitend telefonisch bij Sjoerd Folkertsma, 0227-602465. Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. De locatie is: Filadelfia Kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef. Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. U hoeft niet lid van een kerk te zijn. De kosten voor deelname zijn 5 euro. Als het nodig is kan vervoer geregeld worden en met dieet kan rekening gehouden worden. Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken (de Rooms Katholieke Parochie, de Protestantse Gemeente Wieringen, de Doopsgezinde Gemeente Wieringen en de Pinkstergemeente Filadelfia) in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon.

Bijeenkomst Interkerkelijke vrouwengroep Hippo

Donderdag 1 november komt de interkerkelijke vrouwengroep Hippo weer bij elkaar om het Bijbelboek Jacobus te bestuderen. Na de pauze is er een creatief gedeelte en we sluiten de ochtend af met een kopje soep. Lijkt het u gezellig om ook te komen? Kom dan! 

Zondag van de vervolgde kerk

Hoe is het om Jezus te volgen in de 50 gevaarlijkste landen voor christenen? Op de ranglijst staan de vijftig landen waar het voor christenen het moeilijkst is. Zondag 3 juni staan we stil bij situatie van de vervolgde kerk. U bent welkom, we beginnen om 10 uur. https://www.opendoors.nl/ranglijst

Wieringer Ontmoetingsdiner

Het Wieringer Ontmoetingsdiner valt in de smaak Dat het tweemaandelijkse Wieringer Ontmoetingsdiner in een behoefte voorziet, bleek afgelopen vrijdag weer. Met 17 gasten was het maximale aantal bereikt.

Nacht van Gebed

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee! Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in de Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 te Hippolytushoef. De Nacht begint om 19.30 uur en duurt tot 0.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen, zien we beelden en ondersteunen we hen door gebed. Dit gebeurt in kleine groepjes, hardop of in stilte. Schuif gerust aan!

Paasviering Interkerkelijke vrouwengroep

Op donderdag 29 maart organiseert de Interkerkelijke vrouwengroep “Hippo” een paasviering in de Filadelfia kapel
1 ... 2 3 4