Nieuws

Wieringer Ontmoetingsdiner

Het Wieringer Ontmoetingsdiner, georganiseerd door de vier kerken op Wieringen, werd gehouden in kerstsfeer. De twintig gasten konden genieten van een uitgebreid drie gangen menu. Tussen de gerechten door was er een korte video van het kerstverhaal door de zandtovenaar en een kerstverhaal van Godfried Bommans.

Kerstviering vrouwengroep

KERSTVIERING Vrouwengroep Op 16 december vieren de vrouwen van de maandelijkse vrouwenmorgen hun kerstfeest. We zetten de deuren wijd open, ook voor belangstellenden, man of vrouw, het maakt niet

Bijbelzondag

Bijbelzondag. Zondag 27 oktober konden gemeenteleden hun "speciale" Bijbel(s) meenemen. We hoorden mooie en speciale verhalen met hun omgang met de Bijbel. Wonderlijk, om van elkaar te horen hoe God door middel van Zijn Woord werkt in het leven van mensen!

Zangavond met liederen van Joh. de Heer

Zondag 20 oktober is er een zangavond met liederen uit de bundel van Joh. de Heer. Aanvang 19.30 uur in de Filadelfia kapel

Wieringer Ontmoetingsdiner 25 oktober

In september hebben de gasten  van het Wieringer Ontmoetingsdiner weer kunnen genieten van een drie gangen diner. De maaltijd werd muzikaal omlijst door Greetje Renooij  met haar accordeon. Op 25 oktober heeft de  groep enthousiaste vrijwilligers weer een diner klaar.

Nacht van Gebed

Nacht van Gebed in Hippolytushoef Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in The Gate Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Nacht van Gebed

Nacht van Gebed in Hippolytushoef Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in The Gate

Wieringer Ontmoetingsdiner juni 2019

Op vrijdag 14 juni staan de vrijwilligers opnieuw klaar. Het diner is weer helemaal volgeboekt. Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. De locatie is: Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.

Wieringer Ontmoetingsdiner

Het eerstvolgende Wieringer Ontmoetingsdiner wordt geserveerd op vrijdag 15 februari om 18.00 uur in de Filadelfiakapel.
1 2 3 ... 4