Nieuws

Samenkomsten hervat

Goed nieuws! Met ingang van zondag 16 januari worden de samenkomsten in de Filadelfia kapel weer hervat.

Geen samenkomsten

Na het kabinetsbesluit, dat Nederland weer in Lockdown gaat, hebben ook wij besloten om de komende weken geen diensten te houden. Helaas zullen we, net als vorig jaar, ook dit jaar geen kerstvieringen hebben.

Corona maatregelen

Gelet op de toename van het aantal coronabesmettingen en daarmee het risico dat het virus zich uitbreidt is het belangrijk dat we ons houden aan de door het kabinet aangescherpte coronamaatregelen.

Trinity-Ik wens jou

Trinity speelt voor koning Willem Alexander tijdens lancering NBV21: "Ik wens jou vrede toe"

Koning ontvangt vernieuwde Bijbel

‘Er is geen ander boek dat ons zó confronteert met onszelf, met de ander en met God. Daarom is en blijft de Bijbel belangrijk.’ Dat zei directeur Rieuwerd Buitenwerf van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) bij de overhandiging van de NBV21 aan Koning Willem-Alexander.

Israëlzondag

De eerste zondag in oktober is in veel kerken Israëlzondag. Op deze zondag wordt (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan.

Weer samenkomsten juni 2021

De ontwikkeling in de samenleving omtrent het coronavirus zijn steeds positiever en daarom willen we weer doorgaan met de samenkomsten in de Filadelfia kapel. Vanaf zondag 20 juni komen we weer samen in de kapel.

Nacht van Gebed

‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd. Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni van 20.00 tot 06.00 uur.

Open Doors dag 2020

'Door alles heen' - Open Doors-dag 2020 Dwars door vervolging en uitsluiting van (corona)hulp heen, houden vervolgde broers en zussen vast aan de Here Jezus. Als Open Doors willen we hun voorbeeld volgen, samen met jou. Daarom gaat de Open Doors-dag dit jaar (in aangepaste vorm) door.
1 2 3 ... 4