Nieuws

Bijeenkomst Interkerkelijke vrouwengroep Hippo

Donderdag 1 november komt de interkerkelijke vrouwengroep Hippo weer bij elkaar om het Bijbelboek Jacobus te bestuderen. Na de pauze is er een creatief gedeelte en we sluiten de ochtend af met een kopje soep. Lijkt het u gezellig om ook te komen? Kom dan! 

Zondag van de vervolgde kerk

Hoe is het om Jezus te volgen in de 50 gevaarlijkste landen voor christenen? Op de ranglijst staan de vijftig landen waar het voor christenen het moeilijkst is. Zondag 3 juni staan we stil bij situatie van de vervolgde kerk. U bent welkom, we beginnen om 10 uur. https://www.opendoors.nl/ranglijst

Wieringer Ontmoetingsdiner

Het Wieringer Ontmoetingsdiner valt in de smaak Dat het tweemaandelijkse Wieringer Ontmoetingsdiner in een behoefte voorziet, bleek afgelopen vrijdag weer. Met 17 gasten was het maximale aantal bereikt.

Nacht van Gebed

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee! Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in de Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 te Hippolytushoef. De Nacht begint om 19.30 uur en duurt tot 0.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen, zien we beelden en ondersteunen we hen door gebed. Dit gebeurt in kleine groepjes, hardop of in stilte. Schuif gerust aan!

Paasviering Interkerkelijke vrouwengroep

Op donderdag 29 maart organiseert de Interkerkelijke vrouwengroep “Hippo” een paasviering in de Filadelfia kapel
1 ... 2 3 4