Nieuws

Zangavond met liederen van Joh. de Heer

Zondag 20 oktober is er een zangavond met liederen uit de bundel van Joh. de Heer. Aanvang 19.30 uur in de Filadelfia kapel

Wieringer Ontmoetingsdiner 25 oktober

In september hebben de gasten  van het Wieringer Ontmoetingsdiner weer kunnen genieten van een drie gangen diner. De maaltijd werd muzikaal omlijst door Greetje Renooij  met haar accordeon. Op 25 oktober heeft de  groep enthousiaste vrijwilligers weer een diner klaar.

Nacht van Gebed

Nacht van Gebed in Hippolytushoef Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in The Gate Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Nacht van Gebed

Nacht van Gebed in Hippolytushoef Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in The Gate

Wieringer Ontmoetingsdiner juni 2019

Op vrijdag 14 juni staan de vrijwilligers opnieuw klaar. Het diner is weer helemaal volgeboekt. Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. De locatie is: Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.

Wieringer Ontmoetingsdiner

Het eerstvolgende Wieringer Ontmoetingsdiner wordt geserveerd op vrijdag 15 februari om 18.00 uur in de Filadelfiakapel.

Je bent welkom

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Het is ook het moment dat we stilstaan bij de geboorte van Jezus Christus.

De interkerkelijke vrouwengroep Hippo viert op dinsdag 18 december 2018 kerstfeest. Hierbij zijn zowel vrouwen als mannen welkom.

Wieringer Ontmoetingsdiner

In september ging het tweede seizoen van het Wieringer Ontmoetingsdiner van start. De twintig gasten genoten van een heerlijke soep vooraf, gevolgd door een jachtschotel, peertjes en aardappelpuree als hoofdgerecht en yoghurt met vruchten en honing als dessert. Er werd afgesloten met koffie en thee. Op vrijdag 14 december staat het volgende ontmoetingsdiner klaar. Het diner zal in kerstsfeer zijn en er wordt ook voor een muzikaal ‘tussendoortje’ gezorgd. Wie wil deelnemen aan het diner, kan zich aanmelden vanaf maandag 26 november. Dit kan uitsluitend telefonisch bij Sjoerd Folkertsma, 0227-602465. Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. De locatie is: Filadelfia Kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef. Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. U hoeft niet lid van een kerk te zijn. De kosten voor deelname zijn 5 euro. Als het nodig is kan vervoer geregeld worden en met dieet kan rekening gehouden worden. Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken (de Rooms Katholieke Parochie, de Protestantse Gemeente Wieringen, de Doopsgezinde Gemeente Wieringen en de Pinkstergemeente Filadelfia) in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon.
1 2 3 ... 4