Nieuws

De Buurtkamer is open

Elke vrijdag is iedereen welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Actuele gebedspunten - bid voor Israël

Actuele gebedspunten - bid voor Israël

Zondag voor de vervolgde Kerk

Zondag 4 juni 2023 is de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Traditiegetrouw is de eerste zondag na Pinksteren de Zondag voor de Vervolgde Kerk, want na de uitstorting van de Heilige Geest begon ook de vervolging. We willen zondag stilstaan bij christenen die vervolgd worden en bij wat wij in Nederland van hen kunnen leren.

Nacht van Gebed in Hippolytushoef 9 juni

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. En wat een kracht heeft gebed! Zoals bovenstaande quote zegt, geloven we dat bidden verschil maakt voor onze vervolgde broers en zussen. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Trinity-Ik wens jou

Trinity speelt voor koning Willem Alexander tijdens lancering NBV21: "Ik wens jou vrede toe"

Koning ontvangt vernieuwde Bijbel

‘Er is geen ander boek dat ons zó confronteert met onszelf, met de ander en met God. Daarom is en blijft de Bijbel belangrijk.’ Dat zei directeur Rieuwerd Buitenwerf van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) bij de overhandiging van de NBV21 aan Koning Willem-Alexander.

Israëlzondag

De eerste zondag in oktober is in veel kerken Israëlzondag. Op deze zondag wordt (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan.

Weer samenkomsten juni 2021

De ontwikkeling in de samenleving omtrent het coronavirus zijn steeds positiever en daarom willen we weer doorgaan met de samenkomsten in de Filadelfia kapel. Vanaf zondag 20 juni komen we weer samen in de kapel.

Nacht van Gebed

‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd. Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni van 20.00 tot 06.00 uur.
1 2 3 ... 4